Szolgáltatások

Értékesítés

A Fujifilm az egyedüli olyan gyártó, aki a fényképezés és képkidolgozás területén is saját technológiáján belül maradva nyújt minőségi szolgáltatást, az expozíciótól az előhívott papírképekig. Ez a technológia együttes magába foglalja a digitális kamerákat, a különböző technológiájú minilaborokat és ezen minilaborok termeléséhez szükséges nyersanyagokat, fotópapírokat, vegyszereket, tintapatronokat, laborsegédanyagokat és eszközöket, alkatrész utánpótlást és szervizszolgáltatást. Összességében a Fujifilm a partnerei számára olyan, teljes fotográfiát átfogó termékkínálattal rendelkezik, mely egyedülálló a piacon. Ezen termékek értékesítését tűzte ki célul a Fujifilm Magyarország Kft.

Termékek

Átalány Díjas Szerviz Szolgáltatások

A Fujifilm Hungary Kft.-nél elhívatottak vagyunk hogy, minél szeléskörübb szolgáltatást és támogatást kínáljunk Partnereink részére. Szerződéses szolgáltatásaink között minden fotókidolgozásban résztvevő készülék számára kínálunk szolgáltatást.

PRÉMIUM

DX100/DE100

DL650

Order-it

Eseti Szerviz Szolgáltatás

Próblémája akadt Fujifilm berendezésével? Nem tudja megoldani? Szüksége van segítségre? Lépjen kapcsolatba kollegánkal, és problémája hamarosan megszűnik.

Lépjen Kapcsolatba!

Alkatrész Értékesítés

Alkatrészre van szüksége Fujifilm gyártmányú minilaborjához? Fujifilm minilabor alkatrészét beszerezzük rövid határidőb belül. További kérdésével kapcsolatosan vegye fel velünk a kapcsolatot

Lépjen Kapcsolatba