Kompakt Óriás

Próbálja ki a FUJIFILM FRONTIER DE100-XD készüléket és tapasztalja meg milyen sok mindenre képes ez a kompakt méretű fotónyomtató

DE-100-XD
DE-100-XD

HATÁRTALANSÁG

Digitális Vegyszeres Minilabojaink tervezésénél a fő szempont a termelékenység és a minőség volt. Készülénkeinkkel Ön képes lehet arra, hogy Ügyfelei számára gyorsan minőségi képet tudjon előállítani, nagy mennyiségben, 89mm széles papírtól egészen 305mm széles papírig, akár 914mm hosszan.

IDEÁLIS PARTNER

Az Order it A11 Kioszk rendelő állomásunk, többet nyújt mint gondolná. Online képfeltöltési lehetőségekkel ellátva tudja felvenni a XXI.sz. által megkövetelt igényeket. Széleskörű termék portfoliója, növeli az ön profitját. Teljeskörű Fujifilm Labor támogatással a már meglévő Fujifilm készülékeit is használhatja.

DE-100-XD

A hatékony és gyors képfeltöltés

PicXpress

A PicXpress képfeltöltési módszernek köszönhetőn, Önek nem kell aggódoni a különböző mobiloperációs rendszerek feltöltési lehetőségeitől. Nem kell külön alkalmazás, nem kell kábel. Vásárlóinak a képek választásakor nem kell sorba állniuk. Próbálja ki demó kézülékünkön és nem fog csalódni.

Mintha új lenne

Felújított Minilaborok

Teljesen felújított minilaborjaink 1 év teljeskörű garanciával elérhetőek jutányos áron. A felújítás során minden egység felülvizsgálatra kerül, kopó alkatrészek cseréltek.

Refurbished