Teremtsen Ön is értéket a fejlődéssel

Ismerje meg termékeinket, amelyeket a piac szükségleteinek és igényeinek megfelelően terveztünk meg, hogy Ön is sikeres legyen.

Határtalanság

Digitális Vegyszeres Minilabojaink tervezésénél a fő szempont a termelékenység és a minőség volt. Készülénkeinkkel Ön képes lehet arra, hogy Ügyfelei számára gyorsan minőségi képet tudjon előállítani, nagy mennyiségben, 89mm széles papírtól egészen 305mm széles papírig, akár 640mm hosszan.

Már felújított készélükek is kaphatóak kedvező áron, ne hagyja ki a lehetőségek közül! Kérjen ajánlatot kollegánktól.

Kompakt és Erőteljes

A Frontier DE100 egy kompakt tintasugaras fotónyomtató, amely kiváló minőségű képeket készít különféle fotópapír-típusokon. Rugalmas rendszerkonfigurációja sokféle nyomtatási terméket támogat, hogy kielégítse a digitális fényképezés nyomtatási lehetőségeinek széles skáláját.

Már 2400 Euro áron élérhető

Egyszerűség

Az ASK-500 egy kompakt több célra felhasználható, bárki által könnyen üzemeltethető hőszublimációs nyomtató, amely a piac igényeinek teljes mértékben megfelel. Próbálja ki és nem fog csalódni.

Már 620 Euro áron élérhető

Fedezzen fel új üzleti lehetőségeket

Az új CX3240 duplex készülékünkkel Ön előtt újabb lehetőségek nyilnak meg termék portfoliója bővítésében.Kíváncsi? Ismerje meg!

Ideális Partner

Az Order it A11 Kioszk rendelő állomásunk, többet nyújt mint gondolná. Online képfeltöltési lehetőségekkel ellátva tudja felvenni a XXI.sz. által megkövetelt igényeket. Széleskörű termék portfoliója, növeli az ön profitját. Teljeskörű Fujifilm Labor támogatással a már meglévő Fujifilm készülékeit is használhatja. Akár különálló szoftverként is beszerezhető.

Már 550 Euro áron élérhető

Mindenképp feldolgozására

A Fujifilm MS szoftverrel Ön képes a feldolgozandó, szűrendő képek-rendelések gyors és hatékony elkészítésére. Különféle kiegészítő szoftver széleskörével az Ön munkája lerövidül. Ismerje meg jobban!

Kapd el a pillanatot

Fedezd fel a legújabb és legmenőbb Instax készülékeket és kiegészítőket.

Ha a jó nem elég...

Ne hagyd ki az alkotás lehetőségét a Fujifilm X széria fényképezőgépekkel.

Csúcsminőségi orvostechnológiai képalkotó rendszerek

Ismerje meg diagnosztikai képalkotó rendszereinket!